Parížske rožky sú u nás tak obľúbené, že ich pečiem nielen počas Vianoc, ale aj bežne cez rok. Tým, že vydržia dlho, si ich môžem upiecť aj z väčšej dávky, uskladniť a následne vždy, keď príde návšteva, naservírovať ku káve alebo ako niečo sladké po obede. Autor: Jana Jančíková
Parížske rožky sú u nás tak obľúbené, že ich pečiem nielen počas Vianoc, ale aj bežne cez rok. Tým, že vydržia dlho, si ich môžem upiecť aj z väčšej dávky, uskladniť a následne vždy, keď príde návšteva, naservírovať ku káve alebo ako niečo sladké po obede. Autor: Jana Jančíková
Parížske rožky sú pre niekoho tradičným symbolom Vianoc. U nás doma sa robia počas celého roka. Skvelé sú ako sladká bodka za dobrým obedom alebo ako dezert na oslavy. Počas jednotlivých rokov som vyskúšala viacero receptov, no tento sa stal mojím obľúbeným.
Parížske rožky chutia naozaj dokonalo. Určite si ich pripravte. A okrem tých klasických môžete vyskúšať aj verziu s bielou čokoládou, na ktorú nájdete recept tu.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste