Tradičný a jednoduchý recept na bratislavské rezy, ktorý si zamilujete. Robila som ich po prvýkrát a hneď sa podarili. Cesto je nadýchané a jemný maslovo-pudingový krém ho dokonalo dopĺňa. Ak máte radi klasiku, určite tento zákusok vyskúšajte. Neoľutujete. Autor: Nikuš Domankušová
Tradičný a jednoduchý recept na bratislavské rezy, ktorý si zamilujete. Robila som ich po prvýkrát a hneď sa podarili. Cesto je nadýchané a jemný maslovo-pudingový krém ho dokonalo dopĺňa. Ak máte radi klasiku, určite tento zákusok vyskúšajte. Neoľutujete. Autor: Nikuš Domankušová
Bratislavské rezy patria medzi tradičné zákusky, ktoré sa v domácnostiach robia už dlhé roky. Rovnako ako napríklad metrové rezy alebo krémeše. Tie si môžete upiecť podľa tohto receptu v priebehu 30 minút. Príprava bratislavských rezov je síce o niečo zdĺhavejšia, no rozhodne stojí za to.
Bratislavské rezy skladujte v chlade. Ideálne v chladničke, aby sa čokoládová poleva neroztopila. Ja som povrch okrem tmavej čokolády dekorovala ešte roztopenou bielou čokoládou, ktorá výslednému koláču dodala veľmi pekný vzhľad.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste