Niet nad staré dobré recepty, ktoré dostávajú nový šat. Samozrejme sa dajú vylepšiť, ale načo by sme to robili. Stará dobrá klasika je najlepšia. Tento recept je podľa tradičnej receptúry, do ktorej sa nepridáva prášok do pečiva. Základom je správne vyšľahaný sneh z bielkov, do ktorého postupne pridávame žĺtky a na záver jemne zapracujeme múku. Autor: Karambola
Niet nad staré dobré recepty, ktoré dostávajú nový šat. Samozrejme sa dajú vylepšiť, ale načo by sme to robili. Stará dobrá klasika je najlepšia. Tento recept je podľa tradičnej receptúry, do ktorej sa nepridáva prášok do pečiva. Základom je správne vyšľahaný sneh z bielkov, do ktorého postupne pridávame žĺtky a na záver jemne zapracujeme múku. Autor: Karambola
Tento jednoduchý a rýchly korpus pripravíte bez akýchkoľvek problémov. Vďaka tomu, že je nadýchaný a chutný, je vhodný do všetkých druhov tort. Dávajte si však pozor. Nejde doň žiadny prášok do pečiva, preto ak chcete, aby sa pekne zdvihol, musíte bielky poriadne vyšľahať. To síce nejaký čas trvá, no výsledok rozhodne stojí za to. Presvedčiť sa o tom môžete aj v priloženom videu, ktoré nájdete nižšie.
Korpus plníme akýmkoľvek krémom podľa potreby. Výborný je napríklad maslový alebo z mascarpone.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste