Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, postupne pridáme teplú vodu, múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec jemne vareškou primiešame vyšľahaný sneh z bielkov.
Takto pripravené cesto navrstvíme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie a pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov cca 15 minút. Upečené cesto necháme vychladnúť.
Jablká očistíme a nakrájame na tenké plátky, ktoré uvaríme v hrnci spolu s cukrom a vodou. Cukru nemusíte pridávať toľko, závisí na tom, ako sladké jablká máte. Varíme na miernom ohni, kým jablká nezmäknú.
Šťavou z jabĺk jemne polejeme cesto, ktoré sme popichali vidličkou a poukladáme jablká. Rozmiestnime ich tak, aby bol pokrytý celý povrch rovnomerne. Zvyšnú šťavu dáme do hrnca, dolejeme vodu podľa potreby tak, aby sme mali spolu 1 L, pridáme pudingový prášok, dôkladne rozmiešame a uvaríme na hustý puding.
Do horúceho pudingu pridáme maslo a ešte teplý navrstvíme na jablká. Pekne uhladíme a necháme vychladnúť.
Na vrch navrstvíme vyšľahanú šľahačku a posypeme strúhanou čokoládou.