Bielky vyšľaháme so štipkou soli do tuhého snehu a postupne zašľaháme cukor a žĺtky. Nakoniec pridáme preosiatu múku so zemiakovým škrobom. Pripravené cesto navrstvíme do okrúhlej formy na pečenie a pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov cca 30 minút. Formu dôkladne vymastíme tukom a vysypeme hrubou múkou.
Broskyne zlejeme, necháme odkvapkať. Pomocou tyčového mixéra ich dôkladne rozmixujeme, pridáme mrkvovú a broskyňovú šťavu Hipp. Broskyňové želé pripravíme v horúcej vode, do ktorej sme pridali cukor a potom ho pridáme k broskyňovej hmote. Premiešame a navrstvíme na cesto. Odložíme do chladničky stuhnúť.
Želatínu rozmiešame vo vode. Jogurt zmiešame s vopred vyšľahanou šľahačkou, do ktorej sme pridali cukor, pridáme želatínu a spojíme. Navrstvíme na broskyňovú vrstvu a znovu odložíme do chladničky stuhnúť.
Na vrch necháme napučať broskyňové želé v horúcej vode. Ohrejeme a navrstvíme na jogurtovú vrstvu a odložíme do chladničky stuhnúť. Dobrú chuť!
Kde najst broskvové želé ??? Niky som nevidela