Už sme dlho nemali luxusný obed na nedeľu, tak som včera kúzlila v kuchyni. Poriadny plátok mäsa špikovaného slaninou, k tomu poctivá domácej omáčka ako ju máme radi a ešte k tomu aj domáca knedľa. Ja servírujem aj s plátkom citróna na zjemnenie chute a, samozrejme, s kopčekom brusníc, ktoré nesmú chýbať.
Už sme dlho nemali luxusný obed na nedeľu, tak som včera kúzlila v kuchyni. Poriadny plátok mäsa špikovaného slaninou, k tomu poctivá domácej omáčka ako ju máme radi a ešte k tomu aj domáca knedľa. Ja servírujem aj s plátkom citróna na zjemnenie chute a, samozrejme, s kopčekom brusníc, ktoré nesmú chýbať.
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste