Mäkké, nadýchané a tak dobré. Nedávno som robila tieto svätomartinské rožky a musím povedať, že som si ich okamžite zamilovala. Ak ich chcete vyskúšať aj vy, môžete sa inšpirovať mojím receptom. Autor: Jana Jančíková
Mäkké, nadýchané a tak dobré. Nedávno som robila tieto svätomartinské rožky a musím povedať, že som si ich okamžite zamilovala. Ak ich chcete vyskúšať aj vy, môžete sa inšpirovať mojím receptom. Autor: Jana Jančíková
Svätomartinské rožky môžete plniť čímkoľvek. Ja mám najradšej orechovú plnku, ktorú spomínam nižšie v recepte. Ak by ste však neboli fanúšikovia orechov, môžete namiesto nich zvoliť kakao, mak alebo kupovanú či domácu nutellu.
Po vytiahnutí z rúry necháme rožky vychladnúť. Potom ich posypeme práškovým cukrom a môžeme sa do nich pustiť.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste