Vždy sa hovorí, že mliečne produkty v marináde zabránia tomu, aby bolo mäso po upečení tuhé alebo málo šťavnaté. A je tomu naozaj tak. Niekedy bravčové rezne máčam celú noc v mlieku alebo tieto rezne boli ponorené v marináde celý deň a výsledok bol naozaj veľmi dobrý. Jogurt som po namočení do marinády vôbec nedávala dole, rovno som celé mäso obalila v strúhanke a chuťovo to bolo na jednotku aj s hviezdičkou. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Vždy sa hovorí, že mliečne produkty v marináde zabránia tomu, aby bolo mäso po upečení tuhé alebo málo šťavnaté. A je tomu naozaj tak. Niekedy bravčové rezne máčam celú noc v mlieku alebo tieto rezne boli ponorené v marináde celý deň a výsledok bol naozaj veľmi dobrý. Jogurt som po namočení do marinády vôbec nedávala dole, rovno som celé mäso obalila v strúhanke a chuťovo to bolo na jednotku aj s hviezdičkou. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Môj blog: Varenie s Tomom
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste