Bledé cesto: Z bielkov, štipky soli vyšľahať sneh, pridať cukor, žĺtky, varechou primiešať múku. Upečieme na 180 stupňov asi 15 minút.
Hnedé cesto: Žĺtky šľahať s cukrom, pridať múku s kakaom + prášok do pečiva a nakoniec vyšľahaný sneh. Upečieme na 180 st. asi 15 minút. Z tohto bude punčovina - cesto potrhať, pridať džem, rum, orechy podľa chuti.
Na 1. cesto natrieť v tenkej vrstve biely krém, potom dať hnedú punčovinu, priložiť 2. cesto, asi na 10 min. zaťažiť, polejeme ho ružovým sirupom, natrieme bielu plnku, dáme krátko stuhnúť.
Poleva: 80 g Cery rozpustiť, pridať 150 g bielej čokolády a v horúcom vodnom kúpeli spojiť.
Krém: Vajíčka s cukrom vyšľahať nad parou, do vychladnutého pridať maslo a trochu rumu. Vyšľaháme hladký krém.