Kyjevské kotlety sú tradičným receptom ukrajinskej kuchyne, ktorý patrí medzi veľmi obľúbené aj u nás. Šťavnaté mäso s chutnou plnkou chutí a vyzerá tak dobre, že ho môžete pokojne servírovať aj počas sviatkov alebo rôznych osláv. Autor: Ivana Reisingerová
Kyjevské kotlety sú tradičným receptom ukrajinskej kuchyne, ktorý patrí medzi veľmi obľúbené aj u nás. Šťavnaté mäso s chutnou plnkou chutí a vyzerá tak dobre, že ho môžete pokojne servírovať aj počas sviatkov alebo rôznych osláv. Autor: Ivana Reisingerová
Ak nemáte chuť na bežný rezeň, pripravte si kyjevské kotlety, ktoré sú vďaka maslovej plnke dokonale šťavnaté. Ich príprava je síce o niečo dlhšia, no určite stojí za to. Výsledkom je ten najlepší obed, ktorým urobíte dojem na rodinu aj priateľov.
Ku kyjevským kotletám podávam najčastejšie zemiakovú kašu, ktorá pokrm zjemní a zabráni tomu, aby bol suchý. Môžete ju však nahradiť aj varenými zemiakmi alebo ryžou.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste