Nedávno som na obed pripravila toto šťavnaté kuracie mäso a musím povedať, že malo veľký úspech. Celý proces varenia je veľmi rýchly, preto si pokrm môžete pripraviť kedykoľvek – pokojne aj počas týždňa.
Nedávno som na obed pripravila toto šťavnaté kuracie mäso a musím povedať, že malo veľký úspech. Celý proces varenia je veľmi rýchly, preto si pokrm môžete pripraviť kedykoľvek – pokojne aj počas týždňa.
Kuracie mäso používam pri varení obeda a večere najradšej, pretože je jemné, chutné a dá sa pripraviť veľmi rýchlo. Tentokrát som k nemu spravila aj omáčku, ktorá ho výborne doplnila.
Ja som k mäsu zvolila ako prílohu cestovinu. Vhodné sú však aj pečené alebo varené zemiaky či dokonca ryža.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste