Kuracie kúsky na smotane sú pokrmom, ktorý robím vždy, keď potrebujem rýchly a jednoduchý obed alebo večeru. Servírovať k nim môžete akúkoľvek prílohu. Tentokrát som pripravila domácu žemľovú knedľu, no hodiť sa bude určite aj klasická parená knedľa či dokonca cestoviny. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Kuracie kúsky na smotane sú pokrmom, ktorý robím vždy, keď potrebujem rýchly a jednoduchý obed alebo večeru. Servírovať k nim môžete akúkoľvek prílohu. Tentokrát som pripravila domácu žemľovú knedľu, no hodiť sa bude určite aj klasická parená knedľa či dokonca cestoviny. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Príprava domácej žemľovej knedle je síce náročnejšia ako kúpa tej parenej, no s mäsom si neskutočne rozumie. Ak teda máte čas, určite ju vyskúšajte. Prípadne zaexperimentujte a k pokrmu naservírujte chlpaté či zemiakové knedle.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste