Kokosové ježe sú klasikou, ktorá nikdy neomrzí. Ideálne sú na sviatky, bežné dni aj oslavy. Ich príprava nie je vôbec náročná. Dôležité je len vybrať si vhodný recept. Ja ich už roky robím podľa tohto a môžem povedať, že tak šťavnaté som ich predtým nikdy nemala.
Kokosové ježe sú klasikou, ktorá nikdy neomrzí. Ideálne sú na sviatky, bežné dni aj oslavy. Ich príprava nie je vôbec náročná. Dôležité je len vybrať si vhodný recept. Ja ich už roky robím podľa tohto a môžem povedať, že tak šťavnaté som ich predtým nikdy nemala.
Na to, aby boli kokosové ježe chutné a dobre sa jedli, musia byť v prvom rade dostatočne šťavnaté. Po ich upečení ich preto nezabudnite poliať sladkou glazúrou. Tá okrem šťavnatosti zaručí aj to, že koláč bude dokonalo krehký.
Kokosové ježe môžete rovno podávať. Vďaka glazúre chutia perfektne nielen v deň, keď ich upečiete, ale aj v tie ďalšie. Chceli by ste si pripraviť mierne odlišnú verziu ježov? Vyskúšajte tento recept, do ktorého ide aj med.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste