Poriadna jablková vrstva, ktorá sa dokonalo rozplynie na jazyku. Vrch zdobí smotana na šľahanie vymiešaná s kyslou smotanou. Jednoduchý a pritom veľmi chutný koláč z domácich jabĺk. Autor: Karambola
Poriadna jablková vrstva, ktorá sa dokonalo rozplynie na jazyku. Vrch zdobí smotana na šľahanie vymiešaná s kyslou smotanou. Jednoduchý a pritom veľmi chutný koláč z domácich jabĺk. Autor: Karambola
Máte doma veľa jabĺk a neviete, čo s nimi? Ak ste sa už objedli klasického jablkového pité a stihli ste si pripraviť sterilizované jablká, ktoré sa dajú neskôr využiť napríklad ako náplň do koláčov, vyskúšajte tento vrstvený dezert. V spojitosti so smotanou je neodolateľný.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste