Mäkké a dokonale šťavnaté. Presne také bolo bravčové mäso, ktoré sme upiekli spolu s cibuľou, cesnakom a voňavými bylinkami, ako je napríklad rozmarín. Ak máte chuť na dobrý obed alebo večeru, vyskúšajte tento recept aj vy.
Mäkké a dokonale šťavnaté. Presne také bolo bravčové mäso, ktoré sme upiekli spolu s cibuľou, cesnakom a voňavými bylinkami, ako je napríklad rozmarín. Ak máte chuť na dobrý obed alebo večeru, vyskúšajte tento recept aj vy.
K pečenému bravčovému mäsu sa hodia rôzne prílohy. Výborné sú napríklad zemiaky. Ja som tentokrát zvolila grilované šampiňóny, ktoré mäso výborne doplnili a podporili jeho chuť.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste