Jablková štrúdľa je klasikou, ktorú robím počas celého roka. Keď nemám čas, väčšinou ju pripravujem z lístkového cesta. Tentokrát som si však cesto spravila sama, vďaka čomu je výsledok oveľa lepší. Vyskúšajte to aj vy. Recept nie je vôbec náročný.
Jablková štrúdľa je klasikou, ktorú robím počas celého roka. Keď nemám čas, väčšinou ju pripravujem z lístkového cesta. Tentokrát som si však cesto spravila sama, vďaka čomu je výsledok oveľa lepší. Vyskúšajte to aj vy. Recept nie je vôbec náročný.
Ak nemáte chuť na jablká, cesto môžete naplniť akoukoľvek inou plnkou. Skvelý je napríklad tvaroh alebo mak. Dokonalé plnky, ktoré nielenže dobre chutia, ale taktiež nevytečú, si pripravíte podľa našich tipov a receptov z tohto článku.
Upečenú štrúdľu nechajte vychladnúť a pred servírovaním ju posypte práškovým cukrom. Nemáte čas robiť vlastné cesto na štrúdľu? Pripravte si ju podľa tohto receptu, na ktorý vám bude stačiť kupované lístkové cesto.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste