Používate pri pečení aj iné múky než klasickú bielu pšeničnú? Ja som tentoraz piekla zo špaldovej múky, je oveľa zdravšia, ľahšie stráviteľná a chuťovo mi celkom sedí. Niekto ju nemá rád, pretože po upečení je koláčik trochu hutnejší, ale mne to vôbec nevadí. Zdravo a chutne sa dá aj s touto múkou v štýle špaldovej bábovky so zdravými tukmi ako sú orechy a použila som aj trstinový cukor a bezfosfátový prášok do pečiva. Doma som našla ešte trochu čakankového sirupu, ale pokojne môžete použiť aj iný, napríklad javorový. Určite vyskúšajte. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Používate pri pečení aj iné múky než klasickú bielu pšeničnú? Ja som tentoraz piekla zo špaldovej múky, je oveľa zdravšia, ľahšie stráviteľná a chuťovo mi celkom sedí. Niekto ju nemá rád, pretože po upečení je koláčik trochu hutnejší, ale mne to vôbec nevadí. Zdravo a chutne sa dá aj s touto múkou v štýle špaldovej bábovky so zdravými tukmi ako sú orechy a použila som aj trstinový cukor a bezfosfátový prášok do pečiva. Doma som našla ešte trochu čakankového sirupu, ale pokojne môžete použiť aj iný, napríklad javorový. Určite vyskúšajte. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Môj blog: Vaření s Tomem
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste