Rizoto zo špaldy sa nazýva špaldoto :) celkom zaujímavý názov, čo poviete? Určite vyskúšajte pripraviť oveľa zdravšie rizoto ako z klasickej ryže. Základ tvorí špalda, ktorá ja vďaka červenej repe pekne sfarbená do červena. Špaldoto je ochutené cesnakom, cibuľou, provensálskym korením a hlavne bielym vínom. To tam nechá neskutočnú chuť, ktorú si zamilujete. Na tanieri ozdobíme ešte čerstvými listami špenátu a nezabudnite ani na kozí syr, ktorý dokonale ladí s chuťou červenej repy. Autor: Corpse
Rizoto zo špaldy sa nazýva špaldoto :) celkom zaujímavý názov, čo poviete? Určite vyskúšajte pripraviť oveľa zdravšie rizoto ako z klasickej ryže. Základ tvorí špalda, ktorá ja vďaka červenej repe pekne sfarbená do červena. Špaldoto je ochutené cesnakom, cibuľou, provensálskym korením a hlavne bielym vínom. To tam nechá neskutočnú chuť, ktorú si zamilujete. Na tanieri ozdobíme ešte čerstvými listami špenátu a nezabudnite ani na kozí syr, ktorý dokonale ladí s chuťou červenej repy. Autor: Corpse
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste