Tento zákusok sa mi spája s oslavami, svadbami, kedy som ho z tácky jedla ako prvý. Dlho som sa odhodlávala upiecť ho aj doma, ale vyskúšala som to. Je to síce môj prvý pokus, trochu sa mi cesto prelomilo, ale môžem sa pochváliť, že som to skúsila. A určite som ho nepiekla naposledy. Je tak chutný, cesto je jemné ako pavučinka, je príjemne sladký a banán to dokonale osvieži. Skúste ho upiecť aj vy, určite sa vám podarí. Nemáte sa čoho báť, síce to vyzerá zložito, ale opak je pravdou. Ak získate ten správny grif, pôjde vám to od ruky. Autor: Janulinka
Tento zákusok sa mi spája s oslavami, svadbami, kedy som ho z tácky jedla ako prvý. Dlho som sa odhodlávala upiecť ho aj doma, ale vyskúšala som to. Je to síce môj prvý pokus, trochu sa mi cesto prelomilo, ale môžem sa pochváliť, že som to skúsila. A určite som ho nepiekla naposledy. Je tak chutný, cesto je jemné ako pavučinka, je príjemne sladký a banán to dokonale osvieži. Skúste ho upiecť aj vy, určite sa vám podarí. Nemáte sa čoho báť, síce to vyzerá zložito, ale opak je pravdou. Ak získate ten správny grif, pôjde vám to od ruky. Autor: Janulinka
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste