Slivkový lekvár z rúry bez zbytočného státia pri panvici a nepotrebuje ani miešanie Presne tak by som mohla opísať túto sladkú dokonalosť, ktorú som nedávno robila. A nebolo to naposledy. Lekvár je perfektný a všetci si ho doma pochvaľujú. Určite vyskúšajte. Autor: Haanka
Slivkový lekvár z rúry bez zbytočného státia pri panvici a nepotrebuje ani miešanie Presne tak by som mohla opísať túto sladkú dokonalosť, ktorú som nedávno robila. A nebolo to naposledy. Lekvár je perfektný a všetci si ho doma pochvaľujú. Určite vyskúšajte. Autor: Haanka
Pečený lekvár som robila prvýkrát a hneď sa mi vydaril. Má krásnu vôňu, dokonalú chuť a sýtu farbu, ktorá doslova priťahuje všetky pohľady. Doma ho máme najradšej na vianočke, čerstvom pečive alebo v koláčoch. Veľmi rada ho používam napríklad na plnenie týchto buchiet.
Hotový lekvár dajte na druhý deň na tmavé a chladné miesto, kde vám vydrží dlhé mesiace. Máte nejaké iné čerstvé ovocie a chceli by ste si pripraviť chutný džem? Vyskúšajte napríklad tento marhuľový bez gélfixu a chémie.
Môj blog s Reny: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste