Ako som už písala, je pre mňa zdĺhavejšie písať presny pomer surovín, keďže už pečieme niekoľko desiatok rokov. Vždy, ak sa vám bude zdať, že vaše cesto je príliš riedke, pridajte trochu viac múky. Záleží aj na kvalite múky. Musíte to mať v oku. Čím hustejšie je kysnuté cesto, pamätajte, že bude hútnejšie a nebude také jemné ako pavučinka. Autor: Renata H.
Ako som už písala, je pre mňa zdĺhavejšie písať presny pomer surovín, keďže už pečieme niekoľko desiatok rokov. Vždy, ak sa vám bude zdať, že vaše cesto je príliš riedke, pridajte trochu viac múky. Záleží aj na kvalite múky. Musíte to mať v oku. Čím hustejšie je kysnuté cesto, pamätajte, že bude hútnejšie a nebude také jemné ako pavučinka. Autor: Renata H.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste