Mali sme chuť na nejaký kávový dezert a tiramisu veľmi nemáme radi. Skôr máme radi klasický pečený piškót, krém a tak vznikol tento dezert. Je naozaj luxusný. Rozplýva sa na jazyku a kávovú chuť si viete sami odhadnúť. Pokiaľ máte radi silno kávové koláče, nechajte piškót namočený v káve dlhšie alebo uvarte silnejšiu kávu. Na vrch som sypala už len kakao cez sitko, v originálnom recepte bola strúhaná čokoláda, ale kakao mi pasovalo viac. Autor: Lacusin
Mali sme chuť na nejaký kávový dezert a tiramisu veľmi nemáme radi. Skôr máme radi klasický pečený piškót, krém a tak vznikol tento dezert. Je naozaj luxusný. Rozplýva sa na jazyku a kávovú chuť si viete sami odhadnúť. Pokiaľ máte radi silno kávové koláče, nechajte piškót namočený v káve dlhšie alebo uvarte silnejšiu kávu. Na vrch som sypala už len kakao cez sitko, v originálnom recepte bola strúhaná čokoláda, ale kakao mi pasovalo viac. Autor: Lacusin
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste