Rýchle a chutné. Presne tak môžem opísať naše milované šľahačkové rezne, ktoré pripravujem na pravidelnej báze. Okrem skvelej chuti ich mám rada aj vďaka tomu, že sú veľmi jednoduché. Často ich preto varím aj počas hektického a uponáhľaného týždňa. Autor: Monika Kšinská
Rýchle a chutné. Presne tak môžem opísať naše milované šľahačkové rezne, ktoré pripravujem na pravidelnej báze. Okrem skvelej chuti ich mám rada aj vďaka tomu, že sú veľmi jednoduché. Často ich preto varím aj počas hektického a uponáhľaného týždňa. Autor: Monika Kšinská
Morčacie mäso je na šľahačkové rezne najlepšie. Po upečení je krehké, jemné a šťavnaté. V kombinácii so smotanovou omáčkou je skutočne neodolateľné. Ak by ste ho doma nemali, môžete ho vymeniť za kuracie mäso.
Hotové šľahačkové rezne podávame s prílohou podľa chuti. Mne sa najviac osvedčila ryža, no ideálne sú aj pečené alebo varené zemiaky.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste