Dostali sme uhorky, tak šup-štup do pohárov. Ako vždy som si pripravila svoj overený nálev, vďaka ktorému nakladačky nielenže dobre chutia, ale taktiež sú chrumkavé ešte dlhé mesiace po sterilizovaní. Autor: Alena Borchová
Dostali sme uhorky, tak šup-štup do pohárov. Ako vždy som si pripravila svoj overený nálev, vďaka ktorému nakladačky nielenže dobre chutia, ale taktiež sú chrumkavé ešte dlhé mesiace po sterilizovaní. Autor: Alena Borchová
Sterilizované uhorky sú výbornou prílohou k rôznym mäsitým aj bezmäsitým jedlám. My si ich doma dávame dokonca aj do studených šalátov. Ich príprava je rýchla, pričom poháre vám pri správnom skladovaní vydržia aj rok.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Bez soli?