Cesto jemné ako pavučinka. Recept mám ešte od mojej mamky, tá od svojej a takto sa dedí z pokolenia na pokolenie. Má už 48 rokov a iné nepripravujem. S cestom sa pracuje skvelo, chutí fantasticky, tak prečo meniť. Po vysmažení potieram lekvárom, posypem strúhaným tvarohom, cukrárskym sáčkom nanesiem osladený tvaroh a ešte na vrch ovocie podľa sezóny alebo podľa toho, čo mám práve v chladničke. Tentokrát to boli čučoriedky. Autor: Helča Kočovská
Cesto jemné ako pavučinka. Recept mám ešte od mojej mamky, tá od svojej a takto sa dedí z pokolenia na pokolenie. Má už 48 rokov a iné nepripravujem. S cestom sa pracuje skvelo, chutí fantasticky, tak prečo meniť. Po vysmažení potieram lekvárom, posypem strúhaným tvarohom, cukrárskym sáčkom nanesiem osladený tvaroh a ešte na vrch ovocie podľa sezóny alebo podľa toho, čo mám práve v chladničke. Tentokrát to boli čučoriedky. Autor: Helča Kočovská
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste