Segedínsky guláš je u nás jedlom, ktoré sa robí na pravidelnej báze. Výborne chutí a zároveň skvelo zasýti. Jeho príprava je síce o niečo dlhšia v porovnaní s inými pokrmami, no rozhodne stojí za to. Ak neviete, čo dnes na obed alebo večeru, určite vyskúšajte tento recept. Autor: Ivana Reisingerová
Segedínsky guláš je u nás jedlom, ktoré sa robí na pravidelnej báze. Výborne chutí a zároveň skvelo zasýti. Jeho príprava je síce o niečo dlhšia v porovnaní s inými pokrmami, no rozhodne stojí za to. Ak neviete, čo dnes na obed alebo večeru, určite vyskúšajte tento recept. Autor: Ivana Reisingerová
K segedínskemu gulášu môžete podávať kupovanú alebo domácu knedľu. Ja si najradšej robím svoju vlastnú, ktorá je nadýchaná a chuťovo oveľa lepšia, pričom jej príprava nie je vôbec náročná.
Segedínsky guláš môžete pred servírovaním ozdobiť smotanou a jarnou cibuľkou. Okrem žemľovej knedle k nemu môžete pripraviť aj klasickú parenú. Vyskúšať môžete napríklad tento recept.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste