Segedínsky guláš sa varí u nás doma celkom často. S rôznym mäsom, podľa toho, čo máme doma v mrazničke alebo čo ponúka mäsiarstvo. Varím aj zo sladkej kapusty, tento je síce chutnejší, ale keď nemám kyslú kapustu, dobrý je aj zo sladkej. A ak segedín, tak jedine na masti, žiadny olej, žiadne maslo. Nezabudnite, že babičky vedeli, čo je dobré a čo nie, a ak robili segedín, tak jedine takto, ako to mám v recepte.
Segedínsky guláš sa varí u nás doma celkom často. S rôznym mäsom, podľa toho, čo máme doma v mrazničke alebo čo ponúka mäsiarstvo. Varím aj zo sladkej kapusty, tento je síce chutnejší, ale keď nemám kyslú kapustu, dobrý je aj zo sladkej. A ak segedín, tak jedine na masti, žiadny olej, žiadne maslo. Nezabudnite, že babičky vedeli, čo je dobré a čo nie, a ak robili segedín, tak jedine takto, ako to mám v recepte.
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste