Kremrole, alebo šamrole, alebo jednoducho trubičky z lístkového cesta s jahodovou penou. Jahodovú penu robievam aj na domáce šišky. Máme ju veľmi radi, je síce extrémne sladká, ale veľmi chutná a niekedy ten cukor musíme doplniť, tak jedine takto. Najlepšie sú hneď po upečení, ale aj na druhý deň sú stále dobré. Tie, ktoré nestihneme zjesť, skladujeme samozrejme v chladničke. Po naplnení ich nedávam hneď do chladničky, ale nechám ich najskôr voľne vychladnúť v kuchyni na stole. Autor: Janka
Kremrole, alebo šamrole, alebo jednoducho trubičky z lístkového cesta s jahodovou penou. Jahodovú penu robievam aj na domáce šišky. Máme ju veľmi radi, je síce extrémne sladká, ale veľmi chutná a niekedy ten cukor musíme doplniť, tak jedine takto. Najlepšie sú hneď po upečení, ale aj na druhý deň sú stále dobré. Tie, ktoré nestihneme zjesť, skladujeme samozrejme v chladničke. Po naplnení ich nedávam hneď do chladničky, ale nechám ich najskôr voľne vychladnúť v kuchyni na stole. Autor: Janka
Môj blog: Recepty z mojej kuchyne
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste