Len tak zľahka po Vianociach. Jemné kuracie mäsko marinované v marináde a opečené na troške olivového oleja s chutnou ľahkou zeleninou. Ja pridávam do šalátov aj pár kvapiek citrónovej šťavy, aby bol svieži a ak nenájdem doma citrón, šupnem tam pomaranč. Skúste a uvidíte, že táto kombinácia zeleniny, ovocia a kuracieho mäska vám zachutí. Samozrejme chrumkavá bagetka a pár kvapiek balsamica nesmie tiež chýbať. Autor: Rebeka (Naďa I.)
Len tak zľahka po Vianociach. Jemné kuracie mäsko marinované v marináde a opečené na troške olivového oleja s chutnou ľahkou zeleninou. Ja pridávam do šalátov aj pár kvapiek citrónovej šťavy, aby bol svieži a ak nenájdem doma citrón, šupnem tam pomaranč. Skúste a uvidíte, že táto kombinácia zeleniny, ovocia a kuracieho mäska vám zachutí. Samozrejme chrumkavá bagetka a pár kvapiek balsamica nesmie tiež chýbať. Autor: Rebeka (Naďa I.)
Môj blog: Vaření s Tomem
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste