Spojením tvarohu, šťavnatého ovocia a chrumkavej mrvenice vznikne dezert, ktorý poteší nielen chuťové bunky, ale aj oči. Tento rýchly a jednoduchý koláč je výborný k poobednej káve aj na raňajky. Hodí sa doň akékoľvek čerstvé aj mrazené ovocie. Je len na vás, či zvolíte maliny, jahody, čučoriedky alebo zmes lesného ovocia, ako som to urobila v tomto recepte ja.
Spojením tvarohu, šťavnatého ovocia a chrumkavej mrvenice vznikne dezert, ktorý poteší nielen chuťové bunky, ale aj oči. Tento rýchly a jednoduchý koláč je výborný k poobednej káve aj na raňajky. Hodí sa doň akékoľvek čerstvé aj mrazené ovocie. Je len na vás, či zvolíte maliny, jahody, čučoriedky alebo zmes lesného ovocia, ako som to urobila v tomto recepte ja.
Tvaroh je univerzálna surovina, ktorá je výborná do cheesecakov, buchiet aj kysnutých koláčov. Populárne sú najmä moravské, no mnohí nevedia odolať ani rôznym rezom či dezertom na štýl tohto, ktorý perfektne dopĺňa ovocie a chrumkavá posýpka.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste