Jednoduchý a chutný obed, ktorý si zamiluje každý člen rodiny. Pôvodne som chcela robiť hlivový perkelt, no v obchode som našla krajšie a čerstvejšie šampiňóny, preto som siahla po nich. A nemohla som urobiť lepšie. Výsledný pokrm bol dokonalý. Autor: Alena Borchová
Jednoduchý a chutný obed, ktorý si zamiluje každý člen rodiny. Pôvodne som chcela robiť hlivový perkelt, no v obchode som našla krajšie a čerstvejšie šampiňóny, preto som siahla po nich. A nemohla som urobiť lepšie. Výsledný pokrm bol dokonalý. Autor: Alena Borchová
Šampiňónový perkelt je výbornou voľbou pre každého, kto chce ľahký, chutný a bezmäsitý obed. Jeho príprava nie je vôbec náročná, pričom výsledok je viac ako dokonalý. Určite vyskúšajte.
Aby sa halušky nezlepili, nezabudnite ich pokvapkať trochou oleja alebo masti. Perkelt môžete ozdobiť petržlenovou vňaťou, ako som to urobila ja. A ak by ste si chceli pripraviť skvelý hlivový perkelt, vyskúšajte tento recept, ktorý robím už roky.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste