Neláka vás v tomto teple pečenie? Vyskúšajte si pripraviť tento rýchly nepečený salko dezert s ovocím a pudingom v pohároch. Ja som ho robila prvýkrát a mal taký úspech, že ho plánujem robiť na každé posedenie či oslavu. Autor: Lucie Rakušanová
Neláka vás v tomto teple pečenie? Vyskúšajte si pripraviť tento rýchly nepečený salko dezert s ovocím a pudingom v pohároch. Ja som ho robila prvýkrát a mal taký úspech, že ho plánujem robiť na každé posedenie či oslavu. Autor: Lucie Rakušanová
Ovocie, ktoré použijete na prípravu dezertu, sa odvíja čisto od vašich preferencií. Ja som zvolila jahody, ktorých som mala prebytok, no vhodné sú aj maliny, černice, čučoriedky či dokonca ríbezle.
Hotový dezert dáme do chladničky stuhnúť. Ak by ste ho chceli ešte niečím oživiť, pokojne doň pridajte aj piškóty, kúsky čokolády alebo čokoľvek iné podľa chuti.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste