Nadýchaný a vláčny dvojfarebný salkový koláč som skúšala po prvýkrát a môžem povedať, že sa mi hneď podaril. Je ako stvorený ku káve alebo čaju a určite som ho nepiekla naposledy. Ak máte radi koláče bez krémov či plniek, určite sa zapáči aj vám. Autor: Monika Dobrotková
Nadýchaný a vláčny dvojfarebný salkový koláč som skúšala po prvýkrát a môžem povedať, že sa mi hneď podaril. Je ako stvorený ku káve alebo čaju a určite som ho nepiekla naposledy. Ak máte radi koláče bez krémov či plniek, určite sa zapáči aj vám. Autor: Monika Dobrotková
Koláče, pri ktorých stačí jednotlivé suroviny len zmiešať a vyliať na plech, mám najradšej. Okrem toho, že sú extra rýchle, sú taktiež veľmi chutné a v ústach sa doslova rozplývajú. Výnimkou nie je ani tento, do ktorého ide Salko.
Pred podávaním môžete koláč posypať práškovým cukrom. Nie je to však nutné, pretože je dostatočne sladký. Chceli by ste si pripraviť podobný koláč, no máte doma veľa jabĺk? Vyskúšajte tento hrnčekový recept na jablkový perník.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste