Ak máte chuť na niečo šťavnaté, dobré a sýte, stávkou na istotu je holandský rezeň. Táto klasika sa u nás doma pripravuje už roky – ako na obed, tak aj na večeru. Receptov na rezeň je viacero. Ja ho vždy robím podľa tohto, ktorý ma ešte nesklamal. Autor: Martin Čzedron
Ak máte chuť na niečo šťavnaté, dobré a sýte, stávkou na istotu je holandský rezeň. Táto klasika sa u nás doma pripravuje už roky – ako na obed, tak aj na večeru. Receptov na rezeň je viacero. Ja ho vždy robím podľa tohto, ktorý ma ešte nesklamal. Autor: Martin Čzedron
Na prípravu holandského rezňa vám bude stačiť len niekoľko základných surovín, ktoré určite nájdete doma. Spôsob, akým mäso ochutíte, je čisto na vás. Ja zvyčajne používam len soľ a čierne mleté korenie.
K hotovému rezňu podávame prílohu podľa chuti. Výborne sa k nemu hodí zemiaková kaša a čerstvá zelenina.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste