Nadýchané a jemné ako pavučinka. Receptov na šišky je na internete veľa, no ja ich robím vždy podľa tohto. A ešte nikdy ma nesklamal. Cesto vždy krásne vykysne a veľmi dobre sa s ním pracuje. Autor: Alena Borchová
Nadýchané a jemné ako pavučinka. Receptov na šišky je na internete veľa, no ja ich robím vždy podľa tohto. A ešte nikdy ma nesklamal. Cesto vždy krásne vykysne a veľmi dobre sa s ním pracuje. Autor: Alena Borchová
Šišky robím doma pravidelne, pretože ich miluje každý člen rodiny. Sú sýte a chutné. Plus ich príprava nie je príliš náročná. Zvyčajne ich plním domácim džemom. Tentokrát som zvolila ríbezľový, ktorý som robila podľa tohto receptu.
Šišky sú najlepšie krátko po vysmažení, no vďaka tomuto receptu nie sú gumové ani na druhý či tretí deň. Ak by ste si strážili váhu alebo nechcete tak ťažké šišky, vyskúšajte recept na tieto pečené v rúre, ktoré sú taktiež jemné, nadýchané a krehké.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste