Dokonalo nadýchané lievance, na ktoré nepotrebujete droždie. Hotové sú do niekoľkých minút a vďaka jablku majú perfektnú chuť. Tým, že vedia skvelo zasýtiť, ich robím často na obed alebo večeru, no podávať ich môžete pokojne aj ako dezert. Autor: Michaela Žítková
Dokonalo nadýchané lievance, na ktoré nepotrebujete droždie. Hotové sú do niekoľkých minút a vďaka jablku majú perfektnú chuť. Tým, že vedia skvelo zasýtiť, ich robím často na obed alebo večeru, no podávať ich môžete pokojne aj ako dezert. Autor: Michaela Žítková
Jablkové lievance môžete podávať s čímkoľvek. Ja k nim najčastejšie pridávam ovocie a jogurt alebo tvaroh, no výborný je aj domáci džem či Nutella. Tú si môžete urobiť aj sami doma podľa tohto receptu.
Lievance sú nadýchané a dobré aj na druhý či tretí deň. Môžete si ich tak spraviť do zásoby. Máte chuť skôr na palacinky? Vyskúšajte recept na tieto tvarohové bez múky, ktoré voňajú po vanilke.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste