Vynikajúce langoše bez kysnutia, takže ich môžete vyprážať ihneď bez čakania. Naplnila som ich syrom, obyčajným eidamom, ale ak máte radi napríklad plesňový syr, tak odporúčam. U nás doma ho mám rada len ja, tak som naplnila iba dve, pre mňa. Ostatné boli obyčajné :) ale tiež celkom chuťovo zaujímavé :) Autor: Triniti
Vynikajúce langoše bez kysnutia, takže ich môžete vyprážať ihneď bez čakania. Naplnila som ich syrom, obyčajným eidamom, ale ak máte radi napríklad plesňový syr, tak odporúčam. U nás doma ho mám rada len ja, tak som naplnila iba dve, pre mňa. Ostatné boli obyčajné :) ale tiež celkom chuťovo zaujímavé :) Autor: Triniti
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste