Tieto malé koláčiky z tvarohového cesta sú dokonalé napríklad ku káve alebo vtedy, keď k vám príde návšteva. Tým, že sú malé, sa dobre jedia. Plus vyzerajú veľmi dobre, keď ich naservírujem na tanier alebo tácku. Autor: Jana Jančíková
Tieto malé koláčiky z tvarohového cesta sú dokonalé napríklad ku káve alebo vtedy, keď k vám príde návšteva. Tým, že sú malé, sa dobre jedia. Plus vyzerajú veľmi dobre, keď ich naservírujem na tanier alebo tácku. Autor: Jana Jančíková
Tvarohové koláčiky sú dokonalým dezertom. Ich krehké a vláčne cesto dopĺňa slivkový lekvár, krémová plnka a sušená brusnica namočená v rume. Ide o výborné spojenie chutí, ktorému rozhodne neodoláte.
Hotové tvarohové koláčiky necháme vychladnúť a následne podávame. Aby boli dobré aj o niekoľko dní, skladujeme ich v uzatvárateľnej nádobe. Ak na ozdobenie koláčikov nechceme použiť sušené brusnice, môžeme ich nahradiť iným sušeným ovocím. Ideálne sú hrozienka alebo marhule s mierne kyslastou chuťou.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste