Výborný sýty obed alebo večera, ktorú si zamiluje úplne každý. Rezne sú perfektne šťavnaté, a pritom s nimi nie je takmer žiadna práca. Stačí ich len obaliť, vložiť do pekáča a následne upiecť. Autor: Jitka Smejkalová
Výborný sýty obed alebo večera, ktorú si zamiluje úplne každý. Rezne sú perfektne šťavnaté, a pritom s nimi nie je takmer žiadna práca. Stačí ich len obaliť, vložiť do pekáča a následne upiecť. Autor: Jitka Smejkalová
Holandské rezne pripravujem doma na pravidelnej báze. Chutia všetkým členom rodiny. Zvyčajne ich vysmážam na panvici, no tentokrát som sa rozhodla, že ich vložím do plechu a upečiem. A nemohla som urobiť lepšie. Boli dokonalo šťavnaté.
Hotové rezne po upečení hneď servírujte. Najviac sa k nim hodia varené zemiaky alebo nadýchaná zemiaková kaša, ktorú si môžete urobiť podľa tohto receptu. A v prípade, že by vás nelákali pečené holandské rezne, vyskúšajte tieto klasické vysmážané.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste