Šamrole patria medzi moje najobľúbenejšie dezerty. Sú rýchle, jednoduché a môžete ich servírovať na každú jednu udalosť ako je poobedná káva, narodeninová oslava, výročie alebo čokoľvek iné. Ak ich máte radi aj vy, určite vyskúšajte tento recept. Je skutočne jednoduchý. Autor: Nikuš Domankušová
Šamrole patria medzi moje najobľúbenejšie dezerty. Sú rýchle, jednoduché a môžete ich servírovať na každú jednu udalosť ako je poobedná káva, narodeninová oslava, výročie alebo čokoľvek iné. Ak ich máte radi aj vy, určite vyskúšajte tento recept. Je skutočne jednoduchý. Autor: Nikuš Domankušová
Šamrole sú bez pochýb jeden z najjednoduchších dezertov, ktoré si môžete kedykoľvek upiecť. Chrumkavé cesto dokonalo dopĺňa jemný sladký a nadýchaný krém. Ak ste niekedy premýšľali, že by ste ich urobili, môžete sa spoľahnúť na tento recept, podľa ktorého ich pečiem pravidelne.
Šamrole vydržia veľmi dlho – stačí ich skladovať na tmavom, suchom a chladnom mieste. Chceli by ste vyskúšať ešte nejakú inú verziu šamrol? Stavte na tieto s jahodovou penou, ktoré si vás okamžite získajú.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste