Rýchly obed, ktorý je hotový takmer okamžite. Rezne stačí len poukladať na plech, zapnúť rúru a upiecť. Mäso je šťavnaté a plné chuti. Zároveň nie je ani príliš mastné, takže vám po jeho skonzumovaní nebude ťažko. Autor: Jitka Smejkalová
Rýchly obed, ktorý je hotový takmer okamžite. Rezne stačí len poukladať na plech, zapnúť rúru a upiecť. Mäso je šťavnaté a plné chuti. Zároveň nie je ani príliš mastné, takže vám po jeho skonzumovaní nebude ťažko. Autor: Jitka Smejkalová
Rezne pečené v rúre majú viacero výhod. Okrem toho, že ich môžete upiecť hneď niekoľko naraz (mne sa zmestilo na pekáč až 9 kusov), nemusíte ich taktiež neustále kontrolovať a po upečení sú dokonalo mäkké. V ústach sa doslova rozplývajú.
Hotové rezne vytiahnite z pekáča a umiestnite na papierovú utierku, ktorá z nich odsaje prebytočný tuk. Podávať k nim môžete akúkoľvek prílohu. Ja milujem túto nadýchanú zemiakovú kašu, no výborné sú aj varené zemiaky.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste