Jednoduché, rýchle a dokonalé – presne také je toto rizoto, ktoré budete mať hotové do niekoľkých minút. Jeho výhodou je tiež to, že doň môžete pridať takmer čokoľvek – obľúbenú zeleninu či dokonca mäso.
Jednoduché, rýchle a dokonalé – presne také je toto rizoto, ktoré budete mať hotové do niekoľkých minút. Jeho výhodou je tiež to, že doň môžete pridať takmer čokoľvek – obľúbenú zeleninu či dokonca mäso.
Rizoto je vďačný a lacný pokrm, ktorý robím vždy, keď nemám dostatok času. Vo väčšine prípadov sa rozhodnem pre klasickú verziu s bravčovým mäsom, ktorú si môžete urobiť podľa tohto receptu, no tentokrát som mäso vynechala a namiesto hrášku, mrkvy a kukurice som použila kel.
Rizoto hneď servírujte. Pred podávaním ho môžete poliať olivovým olejom a posypať petržlenom. Ak by ste ho chceli ozvláštniť, pridajte doň aj mäso, huby či dokonca ryby. Skvelý je napríklad losos.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste