Syrovú roládu robím pravidelne na sviatky, rôzne posedenia s blízkymi alebo len tak, keď dostanem chuť na niečo slané a dobré. Tým, že je sýta, hodí sa aj na raňajky alebo večeru. Autor: Jana Jančíková
Syrovú roládu robím pravidelne na sviatky, rôzne posedenia s blízkymi alebo len tak, keď dostanem chuť na niečo slané a dobré. Tým, že je sýta, hodí sa aj na raňajky alebo večeru. Autor: Jana Jančíková
Plnená syrová roláda chutí najlepšie s čerstvým pečivom. A to ako kupovaným, tak aj tým domácim. Plnku, ktorú do nej použijete, si viete upraviť podľa svojich preferencií – niektoré suroviny môžete pokojne vynechať, iné zas doplniť.
Stuhnutú roládu nakrájajte na menšie kolieska a podávajte s pečivom a čerstvou zeleninou. Plnku môžete pri každej príprave mierne zmeniť, vďaka čomu bude roláda vždy iná a nestane sa, že by vás po čase prestala baviť.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste