Avokádová nátierka je chutná, ľahká a zdravá. Jej príprava zvyčajne nezaberie viac ako 10 minút, pričom si ju viete prispôsobiť presne podľa svojej chuti. Aby však bola výraznejšia a ešte lepšia ako zvyčajne, nezabúdajte do nej pridať jednu ingredienciu naviac.
Avokádová nátierka je chutná, ľahká a zdravá. Jej príprava zvyčajne nezaberie viac ako 10 minút, pričom si ju viete prispôsobiť presne podľa svojej chuti. Aby však bola výraznejšia a ešte lepšia ako zvyčajne, nezabúdajte do nej pridať jednu ingredienciu naviac.
A ktorú ingredienciu máme na mysli? Zelené olivy. Tie zaručia, že nátierka bude mať nielen dokonalú chuť, ale aj krásnu zelenú farbu. Olív netreba pridať veľa. Na polovicu avokáda a 100 g tvarohu spravidla stačí len hrsť.
Ak chcete, aby nátierka chutila čo najlepšie, vložte ju na pár hodín do chladničky. Vďaka odležaniu bude jej chuť oveľa výraznejšia. Následne ju môžete servírovať. Skvelo chutí s čerstvým pečivom, no pokojne z nej môžete urobiť aj jednohubky alebo ju použiť ako dip k zemiakom.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste