Rýchlo, chutne a hlavne sýto. To bolo heslo včerajšieho obeda a tak som sa pustila do prípravy kôprovej omáčky. K tomu uvarené vajíčko natvrdo, vynikajúci domáci knedlík, ktorý som robila síce dávno, ale zvyknem dávať do mrazničky a v prípade ako bol tento ho len vyberiem, ohrejem a naložím na tanier. Autor: Rebeka
Rýchlo, chutne a hlavne sýto. To bolo heslo včerajšieho obeda a tak som sa pustila do prípravy kôprovej omáčky. K tomu uvarené vajíčko natvrdo, vynikajúci domáci knedlík, ktorý som robila síce dávno, ale zvyknem dávať do mrazničky a v prípade ako bol tento ho len vyberiem, ohrejem a naložím na tanier. Autor: Rebeka
Môj blog: Vaření s Tomem
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste