Recept mám mockrát odzkoušený a bublanina je moc dobrá. Niekedy robievam bez tvarohu, niekedy s vanilkovým pudingom a niekedy iba s jedným druhom ovocia. Podľa toho, čo mám doma práve v chladničke. Zvyknem pridávať aj mrazené ovocie, ale z konzervovaného nám viac chutí. Autor: Jana Jančíková
Recept mám mockrát odzkoušený a bublanina je moc dobrá. Niekedy robievam bez tvarohu, niekedy s vanilkovým pudingom a niekedy iba s jedným druhom ovocia. Podľa toho, čo mám doma práve v chladničke. Zvyknem pridávať aj mrazené ovocie, ale z konzervovaného nám viac chutí. Autor: Jana Jančíková
Každý deň najlepšie recepty a články
Prosím administrátora tejto stránky, aby neuverejnoval nepresné recepty. Napr. 1 kelimok tvarohu, 1 smotana a pod. 1 kelimok má aj 250 g, aj viac a menej.( 1 kelimok nie je jednotka množstva).
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
A ešte postup: naleje cesto na pekáč a pečie. Ovocie nauklada podľa chuti. Predpokladám, že naukladáme ešte pred pečením, ale v postupe je písané opačne.