NajRecept.sk Pomazánky Rybičková pomazánka Rybie predjedlo - jednohubky
Rybie predjedlo - jednohubky
Recept Rybie predjedlo - jednohubky
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: Vk

Vynikajúce predjedlo, ktorým potešíte milovníkov rýb. Môžete použiť aj pečivo, biele alebo celozrnné, prípadne to môžete podávať aj bez pečiva. Je to chutné aj bez pečiva.

NajLucka NajLucka    ·   18.10.2020

Rybie predjedlo - jednohubky

Vynikajúce predjedlo, ktorým potešíte milovníkov rýb. Môžete použiť aj pečivo, biele alebo celozrnné, prípadne to môžete podávať aj bez pečiva. Je to chutné aj bez pečiva.

Suroviny
1 plechovka
sardinky alebo tuniak
1 ks
mrkva
1 ks
jablko
1 ks
cibuľa
podľa chuti
bylinky
soľ
korenie
kyslá smotana
paradajka
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Surovú mrkvu a jablko očistíme a nastrúhame na jemnom strúhadle. Pridáme rybu z konzervy (výber je na vás, podľa toho, čo vám najviac chutí) a vidličkou všetko dôkladne rozdrvíme na drobno.
  2. Pridáme na drobno nakrájanú cibuľu, bylinky podľa vlastnej chuti, osolíme a okoreníme a postupne pridávame kyslú smotanu. Pridávame toľko, aby sme dostali nátierku, ktorá sa jednoducho rozotiera.
  3. Paradajky nakrájame na plátky a lyžičkou navrstvíme nátierku. Môžete ešte nastrúhať syr alebo na tanieri ozdobiť bylinkami, prípadne použiť i pečivo.

Zdroj: Vk

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár