Bielka a žĺtka oddelíme. Bielka vyšľaháme do tuhej peny spolu so štipkou soli.
Žĺtky vymiešame s cukrom do peny, pridáme šťavu z mandarínky a postupne pridávame sypké suroviny - múku, zmiešanú s práškom do pečiva a kakaom. Nakoniec zľahka vmiešame vyšľahaný sneh z bielkov.
Takto pripravené cesto navrstvíme na plech, ktorý sme vyložili papierom. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 10 - 15 minút.
Upečené cesto vyberieme a ihneď preložíme na vlhkú utierku. Spolu s utierkou zrolujeme. Necháme vychladnúť.
Krém: 300 ml mlieka ohrejeme. Vo zvyšnom mlieku vymiešame 1 žĺtok, pudingový prášok, kryštálový a vanilkový cukor spolu s kukuričným škrobom (alebo hladkou múkou) tak, aby sme nemali hrudky. Keď máme mlieko teplé, pridáme mlieko s pudingom a za stáleho miešania uvaríme hustý krém.
Uvarený hustý krém necháme mierne vychladnúť a pridáme maslo. Miešaním ho rozpustíme.
Vychladnutý korpus opatrne rozvinieme, navrstvíme krém a na jeden kraj naukladáme mandarínky. Pevne zrolujeme a necháme vychladnúť. Dobrú chuť!