Milujem perník v akejkoľvek forme. Tentokrát som piekla tradičný rodinný recept, ktorý sa traduje z generácie na generáciu, akurát, že mlieko mením za smotanu na šľahanie, aby bol ešte lahodnejší. Tentokrát som polovicu natrela s marhuľovým džemom a druhú polovicu s jahodovým, keďže syn miluje jahodovú chuť. Na vrch som použila ganache polevu, ktorá sa počas krájania vôbec neláme. Autor: Karambola
Milujem perník v akejkoľvek forme. Tentokrát som piekla tradičný rodinný recept, ktorý sa traduje z generácie na generáciu, akurát, že mlieko mením za smotanu na šľahanie, aby bol ešte lahodnejší. Tentokrát som polovicu natrela s marhuľovým džemom a druhú polovicu s jahodovým, keďže syn miluje jahodovú chuť. Na vrch som použila ganache polevu, ktorá sa počas krájania vôbec neláme. Autor: Karambola
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste