Pokiaľ nemáte ešte čerstvé, pokojne môžete použiť aj mrazené. V záhradách už nájdeme ríbezle, maliny, jahody už pomaly končia, ale ak ste si uskladnili, tak máte a samozrejme môžete použiť aj marhule či broskyne. Základné cesto nie je kysnuté, je s práškom do pečiva, preto je krásne nadýchané a jemné. Autor: Petra
Pokiaľ nemáte ešte čerstvé, pokojne môžete použiť aj mrazené. V záhradách už nájdeme ríbezle, maliny, jahody už pomaly končia, ale ak ste si uskladnili, tak máte a samozrejme môžete použiť aj marhule či broskyne. Základné cesto nie je kysnuté, je s práškom do pečiva, preto je krásne nadýchané a jemné. Autor: Petra
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste